Deljenje dobre boce vina uz večeru je jedan od zlatnih momenata u životu, a od sada postoje i dokazi da je vino jedan od ključnih sastojaka dugog i srećnog zajedničkog života sa izabranim partnerom.

Postoji jasan dokaz povezanosti između vremena koji par provede u konzumiranju vina i zajedničke sreće.

Urađena je studija na 1.500 parova o njihovim vezama i navikama kada je u pitanju konzumiranje vina i došlo se do zaključka da se parovi međusobno bolje i duže druže kada oba partnera uživaju u vinu.

Rezultati su pokazali da ukoliko partneri s vremena na vreme podele bocu vina, zadovoljstvo svakodnevnim životom raste, a prosek gde oba partnera vole vino je 33 godina braka i mnogo bolji osećaj zadovoljstva.

Oni koji piju zajedno jednom nedeljno bili su najsrećniji. Čak 91% njih je izjavilo da su presrećni sa svojim partnerom, prenosi Daily Mail.

Oko 88% onih koji su pili do tri puta nedeljno bili su zadovoljni u braku, dok je broj onih koji nikada ne piju zajedno, a koji su srećni sa svojim partnerom iznosio 69%.

Žene su čak četiri puta zadovoljnije svakodnevnim životom ukoliko jednom sedmično piju vino sa partnerom, a muškarci tri puta.

Prodajavina.com želi da vam po najpovoljnijim uslovima omogući da sa vašim partnerom istražujete svet vina i učinite momente nezaboravnim i iznova drugačijim...