string(4) "page" string(3) "cms"

<< Zatvorite meni

Dobrodošli na našu online prodavnicu vina!

Kontakt info: 063/558-679, 063/298-899

Meni

Nemate proizvoda u korpi.

Zašto kupovati preko prodajavina.com

On-line prodavnica prodajavina.com je ekskluzivno mesto na kome možete naći najveći izbor vina iz Srbije, regiona i sveta po najpovoljnijim cenama.

Pored velikog broja komercijalnih vina, samo u našoj on-line prodavnici možete naći i veliki broj ekskluzivnih vina ciji smo direktni uvoznici i koja možete kupiti samo kod nas.

Tu je naravno i mogucnost da naše stručno osoblje pitate sve što vas zanima u vezi odredjenog vina.

Isporuku vina vršimo našim dostavnim vozilima na celoj teritoriji Beograda na vašu adresu potpuno besplatno. Ukoliko živite van Beograda, vina ćemo vam isporučiti putem kurirske službe. Detalje o dostavi poručenih vina pročitajte ovde.

Za sva vina kupljena preko sajta prodajavina.com garantujemo da su čuvana i skladištena u idealnim uslovima (na kontrolisanoj temperaturi i idealnoj vlažnosti vazduha) tokom cele godine.

Za sve naše verne kupce i članove Kluba pripremili smo veliki broj poklona uz svaku porudžbinu, najpovoljnije cene vina na tržistu, specijalne akcije na odredjena vina, redovnu informisanost o svim novim vinima u ponudi kao i katalog sa kompletnom ponudom vina. Nekoliko puta godišnje organizovaćemo druženja sa našim vernim kupcima na kojima ćemo raditi besplatne degustacije vina, a sve u želji da dalje širimo vinsku kulturu i stvorimo odnos pun poverenja i medjusobnog uvažavanja.

Više ne morate da palite auto, tražite mesto za parking, sami nosite vina iz prodavnice do vaše kuće... dovoljno je samo da izaberete vina koja želite, pozovete nas na broj telefona 063/558 679 ili nam pustite vašu porudžbinu na e-mail info@mondovino.rs i mi ćemo vam dostaviti vina na željenu adresu potpuno besplatno. Vino se u Beogradu isporučuje istog dana, a najdalje za 24h, a u unutrašnjosti Srbije maksimalno za 48h od momenta potvrde narudžbine. Pri tome možete birati vreme koje vam najviše odgovara za isporuku, a naš vozač će vas uvek kontaktirati pre isporuke na telefon koji ste ostavili u kontaktima.

Vina možete platiti prilikom isporuke a pošiljku će pratiti i naš račun. Pre slanja svake pošiljke dobićete i naš automatski e-mail ili ćemo vas pozvati telefonom kako biste znali kada možete da očekujete isporuku.